OnPiippu

AIDOSTI VALMISPIIPPU

YKSI ELEMENTTI OnPiippu on paloturvallinen, aito valmispiippuratkaisu. OnPiippu on aina yhtenäinen ja kokonainen savuhormielementti. Yhtenäisen rakenteensa ansiosta OnPiippu on erittäin kestävä ja tiivis.

HETI KÄYTTÖVALMIS OnPiippu on asiakkaalle toimitettaessa käyttövalmis piippu. Siihen voidaan heti kytkeä tulisijat ja se voidaan ottaa käyttöön jo rakennusaikaiseen lämmitykseen. Savupellit sekä tulisijojen ja nokiluukkujen liitännät ovat valmiina halutuilla paikoillaan.

TAKUU OnPiippu on kotimainen laatutuote. Sillä on kymmenen vuoden takuu valmistus- ja materiaalivirheille. Jokainen OnPiippu valmistetaan teollisesti tehtaassa. Takuuasennus viimeistelee turvallisen hankinnan.

VAIVATTOMIN KOKONAISUUS

KÄYTTÄJÄN TARPEISIIN OnPiippu mukautuu käyttäjän tarpeiden mukaan räätälöitynä jokaiseen kohteeseen. OnPiippu sijoitetaan juuri oikealle paikalle monienkin kerrosten ja välipohjien läpi. Tulisijoja voi sijaita eri kerroksissa ja eri puolilla piippua. Savupellit voidaan sijoitetaan juuri sopiviin kohtiin. Nokiluukutkin voivat sijaita nuohouksen ja sisustuksen kannalta optimaalisissa paikoissa. OnPiippu erikoismallit ovat toteutettavissa myös vaativiin arkkitehtonisiin kohteisiin! OnPiipun voi pinnoittaa sisustukseen ja tulisijoihin sopivaksi esim. rappaamalla tai slammaamalla, laatoittamalla, maalaamalla tai pellittämällä.

KAIKKIIN TULISIJOIHIN OnPiippuun voi kytkeä lähes kaikki markkinoilla olevat tulisijat. Turvallinen OnPiippu soveltuu niin takoille, uuneille, kiukaille, liesille kuin lämmityskattiloillekkin.

HELPPO JA KUSTANNUSTEHOKAS OnPiippu on markkinoiden vaivattomin tapa hankkia piippu. Mittatilaustyönä valmistettu piippu toimitetaan ja asennetaan käyttövalmiiksi pituudesta riippumatta. Kokonaiskustannuksiltaan OnPiippu kilpailukykyinen. OnPiippu-asiakkaat eivät tarvitse monia eri ammattilaisia piipputyömaalle. Telinetyöt, tavaroiden kantaminen sisälle, ullakolle ja katolle, sekä jälkisiivous jäävät pois. Asentaminen voidaan toteuttaa sääolosuhteista riippumatta.

PARASTA TURVALLISUUTTA

3-kerrosrakenteinen ja saumaton OnPiippu on äärimmäisen paloturvallinen savuhormisto. OnPiippu CE-merkitty tuote. Vaativissa VTT: n testeissä OnPiipun tiiveys, nokipalonkestävyys, paloturvallisuus suurillakin yläpohjan eristemäärillä sekä monet muut ominaisuudet ovat vakuuttavia. Suojaetäisyydet palaviin rakenteisiin korkeimmassa T600 -lämpötilaluokassa ovat minimaaliset 20 tai 50 mm, piipputyypistä riippuen.

TEOLLINEN JA VALVOTTU VALMISTUSPROSESSI

OnPiiput valmistetaan teollisesti Valmistuli Oy:n ajanmukaisella tehtaalla Perhossa, Keskipohjanmaalla. VTT:n sertifioima laadunhallintajärjestelmä varmistaa, että tuotteet vastaavat asiakkaisen odotuksia sekä viranomaisten ohjeita ja määräyksiä. Valmistus tapahtuu standardien, sopimusten, ohjeiden ja piirrustusten mukaisesti.

KIINTEÄ OSA NYKYPÄIVÄN RAKENTAMISTA

OnPiippuja toimitetaan ja asennetaan jatkuvasti eri puolella Suomea. Asiakkaina ovat yksityiset rakentajat, talotoimittajat sekä rakennusliikkeet.